Mobiili.fi Googlen uusi Allo-sovellus vastaa chat-viesteihin puolestasi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2095
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google julkaisi parhaillaan käynnissä olevassa lehdistötilaisuudessaan uuden Allo-sovelluksen. Kyse on kehittyneestä chat-sovelluksesta, joka ottaa älykkäästi osaa keskusteluihin ja tekee erilaisia vastausehdotuksia tilanteen mukaan. Alla muutamia käytännön esimerkkejä.

  • Ystäväsi kysyy, haluatko lähteä päivälliselle. Allo ehdottaa automaattisesti vastaukset ”kyllä, mielellään” ja ”valitettavasti tänään on kiireinen päivä”. Voit valita parhaiten tilanteeseen sopivan vastauksen.
  • Allo ei pelkästään tarjoa valmiita vastauksia, vaan oppii käyttäjän toiminnasta. Näin ollen vastaukset ja ilmaisutyyli kehittyy käyttäjän tapojen mukaiseksi.
  • Käyttäjä voi vastatessaan päättää kuinka suurena vastaus lähetetään. Esimerkiksi kirjoittaessasi chat-sovellukseen pidemmän ohjetekstin, voit kirjoittaa vastauksen pienellä tekstikoolla. Halutessasi huomiota lyhyellä huudahduksella, voit valita suuremman tekstikoon.
  • Allon älykkäät vastaukset eivät koske pelkästään tekstejä, vaan toimivat myös kuvien kanssa. Jos kaverisi lähettää kuvan koirastaan, voi Allo ehdottaa vastaukseksi ”söpöä”. Jos taas saat kuvan pastalautasesta, voi Allo ehdottaa vastaukseksi ”nam!”.
  • Tekstin ja kuvien lisäksi Allo osaa tarjota tilannekohtaista apua keskustelukontekstin mukaan. Esimerkiksi, jos sovitte ravintolaillallisesta lauantai-illalle, voi Allo varata haluamastanne ravintolasta pöydän ilman, että chat-sovelluksesta täytyy poistua.

  Kuten yleensä Googlen sovellusten kanssa, nousee myös Allossa kysymykseksi yksityisyyden suoja. Google on lupaillut pitävänsä yksityisyyden suojan prioriteettinaan ja myös Allossa on valittavana yksityinen-tila. Tästä huolimatta sovelluksen täytyy kerätä huomattava määrä tietoa käyttäjästä, pystyäkseen palvelemaan yllä mainitulla tavalla.

  Allo tulee tarjolle Androidille ja iOS:lle kesän aikana.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju