Mobiili.fi Googlen tuleva suurempi huippupuhelin uusissa kuvissa – sisuksissa tehopiiri Snapdragon 821?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2149
  Tykkäykset:
  4
  Huhut ja vuodot Googlen tulevista huippupuhelimista jatkuvat.

  Viikonloppuna esillä oli jo uutuuksista pienikokoisempi Sailfish-koodinimellinen puhelin. Nyt on suuremman Marlinin vuoro. Alta löytyvät kuvat julkaistiin kiinalaisessa Weibo-palvelussa ja niistä uutisoi muun muassa AndroidPure.

  Huomionarvoisinta kuvissa on takaa löytyvä G- eli Google-logo.

  [​IMG]
  Marlin eli Google Pixel XL läpinäkyvän suojakuoren sisällä.


  Googlen aiemmin eri kumppanien jatkoksi tuleva Pixel-sarja tulee olemaan aiempaa enemmän Googlen ohjaama – ja aiempien vuotojen perusteella Pixeleille Google on kehittänyt myös oman uniikin Android-käyttöliittymän.

  Markkinoinnissa Google on lähdössä myös suoraviivaisesti liikkeelle. ”Ensimmäiset Googlen tekemät puhelimet”, kertoo Android Police -sivuston David Ruddock kuulleensa valitun uusien puhelinten iskulauseeksi. Puhelinten valmistajaksi tiedetään HTC, mutta Nexuksista poiketen se on nyt jäämässä täysin taka-alalle.

  Ruddockin tietojen mukaan Pixel ja Pixel XL -uutuudet tulevat sisältämään Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiirin, joka on kehitetty ja muun muassa korkeammilla kellotaajuuksilla varustettu versio useimmista Android-lippulaivamalleista löytyvästä Snapdragon 820:stä.

  Pixelin eli Sailfishin näytön koon odotetaan olevan noin 5 tuumaa ja Pixel XL:n eli Marlinin puolestaan 5,5 tuumaa. Muuten kaksikko on pitkälti yhteneväinen teknisesti. Snapragon 821:n lisäksi molemmista pitäisi löytyä 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamera, 4 gigatavua RAM-muistia sekä sormenjälkitunnistin takaa.

  Puhelimet tulevat uudella Android Nougatilla, mutta tietojen mukaan jo sen vielä julkistamattomalla 7.1-päivityksellä.

  Uudet Pixelit ja Googlen muut laiteuutuudet odotetaan esiteltävän 4. lokakuuta.


  Supposedly, the marketing one-liner for Pixel and Pixel XL is "The first phones built by Google" a bold claim given we know HTC is involved.

  — David Ruddock (@RDR0b11) September 11, 2016  By the way, as far as I can tell, the Pixels will by the first US devices with Snapdragon 821 by a long shot. No one else is using it.

  — David Ruddock (@RDR0b11) September 11, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju