Mobiili.fi Googlen sovelluskauppa voi ehdottaa poistettavia sovelluksia jos puhelimesta käy tila vähiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen sovelluskaupan kerrotaan oppineen uuden niksin. Mikäli Android-puhelimesta alkaa loppua tallennustila kesken, kun tarkoitus olisi asentaa uusi sovellus tai peli, voi Google Play ehdottaa poistettavaksi sellaisia sovelluksia, joita ei ole toviin käytetty.

  Google Playn ”poistoapuri” tarjoaa käyttäjälle listan sovelluksista, joita ei ole ahkerasti käytetty, kertoo kuinka paljon ne vievät tallennustilaa ja kuinka paljon käyttäjän havittelema uusi sovellus tai peli tilaa vaatisi. Listaus tapahtuu sovellusten koon perusteella.

  [​IMG]

  Havainnosta kertoi Android Police, ja tiedossa ei ole, onko kyseessä jo laajastikin käytössä oleva toiminto, ottaako Google sen mahdollisesti vähitellen kaikille käyttöön vai jääkö se ehkä pienen testiryhmän käyttöön.

  Android Police mainitsee, etteivät sovellukset tai pelit tietenkään ole ainoita tallennustilaa syöviä sisältöjä, ja vaikka poistoapuri tarjoaakin nopean pääsyn tallennustila-asetuksiin, ei se kuitenkaan ehdota esimerkiksi kuvien tai videoiden siirtämistä Googlen omaan pilveen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju