Mobiili.fi Googlen sovelluskaupasta tulee aiempaa suoraviivaisempi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Playn etusivu juuri nyt


  Google Play -kauppaa on alettu uudistamaan. Huomattavin muutos on nähtävissä etusivulla, joka jakautuu jatkossa yksinkertaisemmin kahteen osaan. Lisäksi kauppapaikan toimintaan on tulossa muutoksia.

  Tällä hetkellä Google Play -kaupan etusivu antaa heti valittavaksi viisi kategoriaa: Sovellukset, Pelit, Elokuvat, Musiikki ja Kirjat. Jatkossa etusivu jakautuu kuitenkin kahteen osaan. Yhdellä välilehdellä ovat sovellukset ja pelit, toisella taas viihde eli videot, musiikin ja kirjat. Uusi käyttöliittymä on nähtävillä Googlen UI-kehittäjä Kirill Grouchikovin jakamassa kuvassa.

  Pääkategorioiden yllä sijaitsee karusellimainen näyteikkuna, johon merkittävää sisältöä nostetaan esiin. Kumpikin pääkategorioista sisältää tuttuun tapaan sarjan alaotsakkeita, jotka ovat nyt sivuttain selattavissa. Tietyn alakategorian saavuttaminen ei siis vaadi pitkämittaista alasvieritystä.

  Mashablen mukaan luvassa on myös muita parannuksia. Googlella ollaan keskitytty esimerkiksi ehdotusten parantamiseen ja hakutulosten tarkentamiseen. Uusittu Google Play -kauppa saavuttaa käyttäjät vaiheittain, eli kokemus muuntuu eri aluilla ja käyttäjillä eri aikaan.

  [​IMG]
  Google Playn etusivu juuri nyt

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju