Mobiili.fi Googlen seuraava suuri vallankumous – tällainen on Android N

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen parhaillaan käynnissä olevassa lehdistötilaisuudessa esitellään tulevan Android N -käyttöjärjestelmän uudistuksia. Lehdistötilaisuudessa on toistaiseksi käyty läpi emojien muutoksia, parannettua suorituskykyä ja helpompaa käytettävyyttä.

  Yksi merkittävimmistä muutoksista on uusi ohjelmistopäivitysten lataustapa. Jatkossa Android N lataa ohjelmistopäivitykset saumattomasti taustalla, eikä erityisiä päivityssessioita puhelimille tai tableteille tarvita. Jatkossa ohjelmisto päivittyy samalla, kun laitteen käynnistää seuraavalla kerralla uudestaan.

  Käytettävyyden osalta isona muutoksena tulee sovellusten moniajo. Aikaisemmin esimerkiksi Samsungin Galaxy-puhelimissa nähty ominaisuus saa nyt natiivituen Androidissa. Esimerkiksi YouTube-videota katsoessaan käyttäjä voi avata toisen sovelluksen näytön alaosaan ja katsoa esimerkiksi Wikipediasta videoon liittyviä tietoja. Moniajo toimii myös Android TV:llä, jossa käyttäjä voi jatkaa TV:n katsomista, samalla kun osa näytöstä on varattu muihin toimintoihin.

  Android N:n julkaisun on tarkoitus tapahtua myöhemmin tänä kesänä ja olla kesästä lähtien ensisijainen käyttöjärjestelmäversio uusille laitteille. Vanhat laitteet, ensisijaisesti Googlen Nexus- ja Pixel-tuotteet, tulevat myös saamaan Android N -päivityksen. Kiireisimmät voivat myös ladata Android N:n betaversion, jossa uusista ominaisuuksista voi saada maistiaisen.

  [​IMG]
  Tutut emojit saavat Andoid N:ssä yhtenäisemmän muotoilun.

  [​IMG]
  Android N muokkaa toiminnallisempia emoji-kuvia ihmismäisemmiksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju