Mobiili.fi Googlen Play Kauppa kertoo pian, mitkä sovellukset tyrkyttävät mainoksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google uudistaa sen Play Kaupan käytäntöjä. Tulevaisuudessa tämä Android-sovellusten kauppapaikka kertoo käyttäjälle, mitkä sovelluksista sisältävät mainoksia. Sovelluskehittäjien on jo nyt mainittava mahdollinen mainossisältö sovelluksissa, mikäli nämä haluavat saada sovelluksensa esille Play Kaupan perhe-kategoriassa. Ensi vuoden tammikuussa käytäntö kuitenkin laajenee koskemaan kaikkia Play Kaupassa olevia sovelluksia.

  Sovelluskehittäjien täytyy tulevaisuudessa tehdä selvitys sovellusten mahdollisesti sisältämistä mainoksista, ja Google tulee myös tarkastamaan sovelluksia mahdollisten mainosten varalta. Play Kaupassa tulee olemaan maininta mainoksista niitä sisältävien sovellusten kohdalla.

  Uusi käytäntö herättää muutamia kysymyksiä. Yksi luultavasti ristiriitoja herättävä asia tulee olemaan se, minkälainen sisältö lasketaan mainostamiseksi. Google on määritellyt sovelluskehittäjille ohjeita sen suhteen, mikä lasketaan mainokseksi, kuten esimerkiksi sponsoroidut artikkelit, mutta todennäköistä on, että kehittäjät tulevat kokeilemaan jos jonkinlaisia porsaanreikiä. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten käyttäjät ottavat uudistuksen vastaan ja vaikuttavatko mainosmaininnat sovellusten latausmääriin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju