Googlen Pixel-puhelimissa mikrofoniongelma – korjattu laiteversio jo tuotannossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Googlen Pixel ja Pixel XL.


Googlen ensimmäisissä omissa älypuhelimissa, Pixelissä ja Pixel XL:ssä, on niiden puolivuotisen historian aikana esiintynyt yllättävän paljon erilaisia otsikoihin nousseita ongelmia. Tuorein esiin nousseista ongelmista koskee mikrofoneja.

Googlen mukaan alle 1 prosentissa myytyjä Pixel-puhelimia on valmistusongelma, joka johtaa puhelimen sisältämien kolmen mikrofonin toimintahäiriöihin tai täyteen toimimattomuuteen. Vika piilee audiopiirin juotoksen murtumassa. Ongelma voi ilmetä myös vain ajoittain esimerkiksi puhelimen lämmöstä riippuen sen vaikuttaessa kytkennän toimivuuteen toleranssien ollessa pieniä.

Nyt yksi Pixel-käyttäjä kertoo jo huomanneensa puhelimensa laatikossa maininnan ”Rev. B”, joka viittaa mahdollisesti toiseen valmistusversioon laitteesta.

Google on myös vahvistanut, että se on parantanut tuotantoa korjatakseen ongelman tammikuussa valmistetuista Pixel-puhelimista alkaen.

Googlen Pixel-puhelimet eivät ole toistaiseksi olleet laajasti myynnissä Suomessa, mutta nyt Verkkokauppa.com on aloittelemassa niiden myyntiä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom