Mobiili.fi Googlen omat älykellot paljastuvat ensimmäisissä hahmotelmissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Viime viikolla esiin nousseen vuototiedon mukaan Google kehittää parhaillaan omia älykelloja. Laitteiden uskotaan saapuvan markkinoille uusien Nexus-puhelinten vanavedessä vielä tänä vuonna.

  Android Policen raportin mukaan Googlella kehitellään parhaillaan prototyyppejä kahdesta Android Wear -kellosta. Angelfish-nimikkeellä kulkevan kellon pitäisi olla parivaljakosta se suurempi ja sporttisempi. Ominaisuuskattaukseen lukeutuvat LTE-yhteydet, GPS-paikannus ja sykemittari. Swordfish-nimikkeen alta sen sijaan löytyy sirompi ja pienempi laite, josta ei löydy esimerkiksi LTE-yhteyksiä. Molempiin kelloihin odotetaan pyöreitä näyttöjä.

  Nyt alkuperäisen raportin tueksi on julkaistu tietokonemallinnokset, joiden kerrotaan esittävän Angelfishin ja Swordfishin ulkonäköä. Kuvassa vasemmalla on tukevampi kolmen painikkeen Angelfish. Oikealla taas on jo kuvankin perusteella sulavalinjaisempi ja pienempi Swordfish yhden sivupainikkeensa kanssa.

  [​IMG]
  Huhutut Googlen omat Android Wear -kellot Android Policen hahmotelmassa. Vasemmalla Angelfish, oikealla Swordfish.


  Tässä vaiheessa on kuitenkin tärkeää huomata, että parhaassakin tapauksessa Googlen kehittämät kellot ovat varhaisessa vaiheessa. Vaikka tieto kelloprojektista sekä nyt saatu ulkonäkökatsaus pitäisivät paikkansa, laitteiden ulkonäkö voi silti muuttua kehitysprosessin edetessä.

  Tällä hetkellä kellojen uskotaan saapuvan markkinoille HTC:n Nexus-puhelinten perässä, todennäköisesti osana Nexus-laitevalikoimaa. Tarkempia tietoja joudutaan kuitenkin odottamaan lähemmäs syksyä ja vuoden loppua.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju