Mobiili.fi Googlen kamerasovellus sai uutta ilmettä Marshmallow’lla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2163
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google esitteli syyskuun lopulla uusimmat Nexus-puhelimet, LG:n valmistaman Nexus 5X:n sekä Huawein valmistaman Nexus 6P:n. Ne toivat tullessaan paitsi uuden Android 6.0 Marshmallow -käyttöjärjestelmän, myös uuden käyttöliittymän Googlen omalle kamerasovellukselle. Nyt Google Kamera on saanut päivityksen, joka tuo sovellukselle uuden ilmeen myös muilla Android Marshmallow -laitteilla.

  Google Kameran uudesta käyttöliittymästä pääsevät nauttimaan Marshmallow-käyttöjärjestelmään päivittäneet Android-laitteiden omistajat. Tässä vaiheessa puhutaan lähinnä Nexus-laitteista, mutta Marshmallow on toki tulossa hiljalleen myös monille muille laitteille.

  Suurin muutos uudessa käyttöliittymässä on mahdollisuus vaihtaa video- ja valokuvauksen välillä nopeasti ja näppärästi pyyhkäisemällä. Pyyhkäisy oikealta vasemmalle käynnistää videokameran, kun taas pyyhkäisy vasemmalta oikealle antaa mahdollisuus kuvien ottamiseen. Lisäksi monia muita yksityiskohtia on hierottu, ja esimerkiksi Nexus 6 saa päivityksen myötä automaattisen HDR+ -kuvaustilan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju