Mobiili.fi Googlen ja HTC:n tuleva ”Sailfish”-huippupuhelin uusissa mallikuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen ja HTC:n valmistelemista kahdesta huippupuhelimesta pienempi, koodinimeltään ”Sailfish”, paljastuu uusissa Weibo-sivustolle vuodetuissa kuvissa. Tietokonemallinnetut kuvat vastaavat aiempia vuotoja ja antavat jo varsin hyvän käsityksen tulevan laitteen ulkonäöstä.

  [​IMG]

  Näytön ylä- ja alapuolelta löytyvät varsin leveät reunukset, mikä on hieman outoa, sillä esimerkiksi sormenjälkitunnistin on laitteen takana, eikä näin ollen vaadi tilaa laitteen etupuolelta. Tunnistimen lisäksi takaa löytyvät myös 12:n tai 13 megapikselin kamera ja salamavalo. Tunnistinta ja kameraa ympäröivä osa on tiettävästi lasia, muun takakuoren ollessa alumiinia.

  [​IMG]

  Useiden huhujen mukaan HTC ja Google ovat julkaisemassa kaksi uutta puhelinta, Sailfishin sekä isomman Marlinin. Merkittävimmät erot laitteiden välillä ovat näyttöjen koot ja ulkomitat sekä näyttöjen tarkkuudet. Nähtäväksi jää, kantavatko laitteet aiemmilta vuosilta tuttua Nexus-brändiä vai mahdollisesti vain Googlen G-logoa.

  [​IMG]

  Sailfishin ominaisuuksiin kuuluvat tiettävästi 5,2-tuumainen Full HD -näyttö, Snapdragon 820 -suoritin, neljän gigatavun RAM-muisti, ainakin 32 gigatavun sisäinen tallennustila sekä luonnollisesti uusin, puhdas Android Nougat. Isomman Marlinin on sanottu käyttävän 5,7-tuumaista 2K-tarkkuuden näyttöä, mutta muuten laitteen tekniikka on pitkälti yhtenevä Sailfishin kanssa.

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju