Mobiili.fi Googlen emoyhtiön johtaja myöntää käyttävänsä iPhonea, pitää silti enemmän Samsungista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Alphabetin hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt käytti maaliskuisella Korean-matkallaan iPhonea. Kuva: OLSEN.


  Eric Schmidt on entinen Googlen toimitusjohtaja ja toimii nykyään Googlen emoyhtiö Alphabetin hallituksen puheenjohtaja. Niinpä mieleen saattaisi juolahtaa, että miehen puhelinvalinta olisi puhtaalla Androidilla toimiva Nexus. Näin ei kuitenkaan ole, sillä miehen taskuissa kulkevat mukana Applen iPhone sekä Samsung Galaxy.

  Schmidt narahti jo maaliskuussa Korean-reissullaan iPhonen käytöstä, ja nyt hän on myöntänyt CNBC:n haastattelussa käyttävänsä iPhone 6s:ää, jonka takana tietysti on kilpailija Apple. iPhonen lisäksi hän käyttää myös Samsung Galaxy S7:ää.

  Kun Schmidtiltä kysyttiin, kummasta puhelimesta hän pitää enemmän, hän sanoi mieluiten valitsevansa Galaxy S7:n sen paremman akkukeston vuoksi. Hänen mukaansa iPhone-käyttäjät tietävät hänen olevan oikeassa.

  Tuntuu tietysti erikoiselta, että Google-mies käyttää Applen laitetta, mutta toki Googlen palvelut ja sovellukset ovat hyvin laajalti tarjolla myös iPhonelle. Pitäähän talon sisällä pysyä kärryillä siitä, miten omat palvelut toimivat muilla kuin omalla alustalla ja mitä kilpailijan puhelin tarjoaa. Kuitenkin vähintään yhtä mielenkiintoista kuin iPhonen käyttö, on Schmidtin Galaxyn käyttö. Vaikka Samsung onkin tämän hetken suurin Android-puhelimien valmistaja, on yhtiö ahkerasti kehittänyt omaa käyttöjärjestelmäänsä Tizeniä myös muun muassa älypuhelimissa käytettäväksi, ja joidenkin huhujen mukaan Googlen ja Samsungin välit eivät välttämättä ole erityisen lämpimät.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju