Mobiili.fi Googlen edulliset Android One -puhelimet leviävät laajemmalle Eurooppaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Googlen edullisten Android-puhelimien ohjelma levittäytyy entistä laajemmin Eurooppaan, kun uusi Android One -puhelin BQ Aquaris A4.5 saapuu myyntiin Espanjassa ja Portugalissa. Android One -laitteita on näin saatavilla jo kolmessa Euroopan maassa, mutta samalla käy ilmi, etteivät halvoiksi etukäteen hehkutetut Android One -laitteet ole varsinaisesti halpoja, joskin ehkä kohtuuhintaisia.

  BQ Aquaris A4.5 on varustettu 4,5-tuumaisella näytöllä, MediaTekin neliydinsuorittimella, yhden gigatavun RAM-muistilla, kahdeksan gigatavun tallennustilalla, muistikorttipaikalla ja 2470 milliampeeritunnin akulla. Käyttöjärjestelmänä on uusin Android Lollipop, eli 5.1.1. Etuna laitteella on toki Android One -ohjelman mukaisesti puhdas Android-kokemus, joka myös pysyy ajan tasalla Googlen tarjoamien päivitysten myötä. Hintaa Aquariksella on Espanjassa 169,90 euroa ja Portugalissa kymmenen euroa enemmän.

  Vajaan kahdensadan euron hinnalla ei uusinta Android One -puhelinta voi pitää erityisen halpana. Ensimmäinen Euroopassa julkaistu Android One -puhelin General Mobile 4G lanseerattiin alkukesästä Turkissa reilun 230 euron hinnalla. Android One -ohjelma ei olekaan lähtenyt liikkeelle Googlen toivomalla tavalla, mutta yhtiö on silti sitoutunut ohjelmaan. Elokuussa Google ilmoitti, että se aikoo lanseerata Android One -ohjelman uudelleen, ja toisella kierroksella kärjessä tulevat olemaan alle 50 euroa maksavat puhelimet.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju