Mobiili.fi Googlen Chrome päivittyi Androidilla ja iOS:llä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google on julkaissut päivitykset Chrome-selaimen Android- ja iOS-versioille. Erityisesti Android-versio on saanut Googlen kuvauksen mukaan ”proomullisen” suorituskyky- ja vakausparannuksia. Myös iOS-versio on saanut osansa korjauksista ja uudistuksista.

  Chrome 49 Androidille tuo muun muassa uusia rajapintoja äänen ja videon tallentamiseen sekä eri verkkosivujen prosesseiden jatkamiseen niin, etteivät mahdolliset keskeneräiset toimet tyystin keskeydy ja katoa välilehtiä suljettaessa. Lisäksi JavaScript-tukea on parannettu ja lukuisia pieniä virheitä korjattu ja yksityiskohtia parannettu.

  Chrome 49 iOS:lle on myös saanut koko liudan virheenkorjauksia ja vakauskorjauksia. Lisäksi kirjanmerkkien ulkoasua on päivitetty, jotta omat suosikit löytyvät aiempaa helpommin.

  Googlen voisi sanoa päivittävän Chromea varsin ahkerasti sekä iOS:llä että Androidilla. Android-versio sai joulukuussa Data Saver -tilan, joka heikossa tai hitaassa verkossa ollessa jättää verkkosivujen kuvat lataamatta ja näin vähentää liikutettavan datan määrää ja nopeuttaa tekstisisällön lataamista. iOS-versio taas otti tammikuun lopulla käyttöön Applen renderöintimoottorin, jonka turvin Chromesta tuli aiempaa nopeampi ja kaatumisten määrä väheni jopa 70 prosenttia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju