Mobiili.fi Googlen ”palapelipuhelin” lopetti hiljaiselonsa – tie markkinoille muuttui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Project Ara palarakenteineen konseptikuvassa


  Modulaarista puhelinsuunnittelua työstetään parhaillaan monella rintamalla. Eräs teknisesti haastavimmista projekteista lienee Googlen tallissa kehittyvä Project Ara, jonka tarkoituksena on mahdollistaa lähes minkä tahansa yksittäisen komponentin vaihto koko puhelinta uusimatta. Projekti on elänyt hyvän tovin hiljaiseloa, mutta tällä viikolla Aran Twitter-tili heräsi vihjailemaan pian julkistettavista uutisista.

  Project Ara -tiimi paljastaa Twitterissä, että laitteen pidempään suunniteltu pilottijulkaisu on ottanut jollain tavalla uuden suunnan. Tämän syynä voivat olla esimerkiksi Googlen tuoreet rakenteelliset muutokset. Nähtävästi Aran kannalta suunnitelmien muokkaaminen ei silti tarkoita, etteikö pilotti edelleen sijoittuisi Puerto Ricon alueelle.

  Kyseinen Twitter-tili ei ole tehnyt julkaisuja useaan kuukauteen. Tänä aikana projektin kerrotaan kuitenkin edenneen, eli työ ei suinkaan ole lakannut.

  Lisätietoja Project Aran kehittymisestä luvataan antaa jo ensi viikolla. Tiedossa ei kuitenkaan ole, kuullaanko tuolloin laitteen nykytilasta, pilottisuunnitelmien muutoksista, mahdollisesta julkaisuaikataulusta vai jostain aivan muusta. Mobiili.fi jää tarkkailemaan tilannetta.


  Market pilot re-route. Stay tuned for more details. #ProjectAra #recalculating

  — Project Ara (@ProjectAra) 13. elokuuta 2015
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju