Googlelta vaihtoehto Android-tableteille? Chrome OS -tabletit ovat tulossa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
Googleplay-chromebook-700x504.png

Google Play Chromebookissa.


Google kertoi hiljattain, että kaikki vuonna 2017 julkaistavat Chromebookit saavat tuen Android-sovelluksille ja Google Play -kaupalle. Monet vanhemmatkin Chrome OS -laitteet saavat tuen sovelluksille. Tuki Android-sovelluksille käytännössä varmisti sen, että Chrome OS -tabletit ovat tulossa markkinoille.

”Olemme keskittyneet entistä enemmän Chrome OS:n kosketuskäytön parantamiseen”, kertoo Androidin ja Chromen koulutus- ja yrityspuolen tuotteiden johtaja Rajen Sheth The Vergelle. Useissa Chromebookeissa on jo nyt kosketusnäyttö, joten kosketuskäytön parantaminen on varsin hyvä juttu myös vanhemmille laitteille.

Acer_C720P_touch_hand-420x315.jpg

Monissa Chromebookeissa on jo kosketusnäyttö.


”Voitte odottaa kaikenlaisia laitteita – tableteista niihin, joista näyttö irtoaa näppäimistöstä”, jatkaa Rajen Sheth. Sellaiset laitteet voisivat kilpailla paremmin esimerkiksi Microsoftin Surface-laitteiden ja suurempien iPadien kanssa.

Esimakua Chrome OS -tableteista voisi antaa Googlen Pixel C -tabletti, jossa pyöri kuitenkin Android-käyttöjärjestelmä. Kovan luokan tekniset tiedot, irtoava näyttö ja fyysinen näppäimistö ovat varmasti elementtejä, joita tulevissa Chrome OS -tableteissa tulee olemaan.

Tarkkaa aikataulua Chrome OS -tableteille ei ole vielä annettu, mutta niitä nähdään hyvin todennäköisesti tämän vuoden aikana. Saa nähdä, kuka valmistajista ehtii ensimmäisenä tuomaan tablettinsa markkinoille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom