Mobiili.fi Googlelta tulossa tehokas huipputabletti – ei kuitenkaan Nexus

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Chromebook Pixel


  Googlen kerrotaan liittyvän Applen iPad Pron ja Microsoftin Surfacen kelkkaan uudella huipputabletilla. Uusi laite ei kuitenkaan liity Nexus-perheeseen, vaan Googlen Chromebook-tietokoneista tuttuun Pixel-perheeseen. Huhujen mukaan tämä Pixel C -niminen tabletti olisi tulossa vielä tämän vuoden aikana, mahdollisesti jo lähiaikoina.

  Android Police -sivusto kertoo huhutusta tabletista, jonka sanotaan olevan läheistä sukua Googlen Pixel-tietokoneelle. Pixel on tehokas, alkaen tuhat dollaria maksava Chromebook-kannettava. Siinä missä Nexus-laitteita on teetetty useilla eri valmistajilla ja ne ovat kantaneet myös valmistajansa brändiä ja sukunäköä, tulee uusi Pixel C olemaan puhtaasti Googlen oma tuote ja muistuttamaan ulkoisesti Pixel-tietokonetta.

  Huhujen mukaan Pixel C -tabletti tulee käyttämään Nvidian Tegra X1 -suoritinta ja kolmen gigatavun RAM-muistia. Näytön kooksi kerrotaan 10,2 tuumaa ja pikselitiheydeksi mainitaan tabletille kova 308 pikseliä tuumalla, eli resoluutio on varsin korkea. Laite tulee Pixel-tietokoneen tavoin olemaan alumiinirakenteinen. Lisäksi laitteeseen tulee saataville kaksi irroitettavaa näppäimistösuojaa, toinen alumiini- ja toinen nahkapintaisena.

  Toisin kuin Chrome-käyttöjärjestelmällä toimivat Pixel-tietokoneet, Pixel C -tabletti tulee toimimaan Android-käyttöjärjestelmällä. Hurjimpien arvioiden mukaan Pixel C voitaisiinkin esitellä jo huomenna tiistaina Googlen tilaisuudessa, jossa odotetaan julkistettaviksi kaksi uutta Nexus-puhelinta sekä uusi Android 6.0 Marshmallow-käyttöjärjestelmä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju