Mobiili.fi Googlelta harvinainen tarjous: ilmainen Chromecast Google-käyttäjille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2158
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on aloittanut harvinaisen tarjouskampanjan, jossa Google-käyttäjien on mahdollista saada omakseen Chromecast käyttämällä Google Pay -palveluita. Google Pay on yhtiön mobiilimaksupalvelu, jonka avulla esimerkiksi ruokakaupassa ostokset voi maksaa viemällä puhelin NFC-lukijan viereen. Palvelu vastaa pitkälti Applen kilpailevaa Apple Pay -palvelua.

  Kannustaakseen yhä useamman ihmisen käyttämään mobiilimaksupalveluita, Google on aloittanut tarjouskampanjan, jossa sovelluksen käytöllä voi tienata erilaisia palkintoja. Jo heti ensimmäisen ostoksen yhteydessä käyttäjä saa valita Play Storesta ilmaisen musiikkikappaleen ja sama pätee myös seuraavaan ostokseen. Kymmenen ostoksen kohdalla käyttäjä saa palkinnoksi Googlen Chromecastin, jonka arvo on noin 35 euroa.

  Tarjouskampanja on parhaillaan käynnissä ja päättyy helmikuun 29. päivä. Tällä hetkellä kampanja rajoittuu pelkästään Yhdysvaltoihin, eikä tietoja kampanjan laajentumisesta ole annettu. Mobiilimaksupalveluiden yleistyessä vastaavanlaisia kampanjoita tullaan todennäköisesti kuitenkin vielä näkemään, sillä kilpailu käyttäjistä on yritysten välillä harvinaisen kiivasta. Mobiilimaksupalveluiden yleistyessä markkinaosuudet eri yritysten välillä voivat vielä vaihdella rajusti.  [​IMG]
  Googlen Chromecast on tarjolla keltaisena, punaisena ja mustana. TV-tikkujen rinnalla kuvassa on näkyvissä myös äänikeskeinen Chromecast Audio.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju