Mobiili.fi Googleen uusiin puhelimiin tulee Pixel Launcher – uusin versio vuoti ladattavaksi jo nyt

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Googlen tuleva, aiemmin jo Nexus Launcherina verkkoon vuotanut Pixel Launcher on nyt uutena versiona jälleen paljastunut uusissa kuvissa – ja on myös jälleen halukkaiden ladattavissa. Uuden version paljasti HTC-vuodoistaan tunnettu LlabTooFer. HTC on Googlen tulevien Pixel-puhelinten valmistaja.

  Pixel Launcher tulee löytymään Googlen tulevista Pixel ja Pixel XL -puhelimista niiden oletuskäyttöliittymänä.

  Toiminnoiltaan uusi Pixel Launcher -versio on samanlainen aiemman Nexus Launcherin kanssa. Muun muassa erillistä kuvaketta sovellusvalikolle ei enää ole, mutta sovellusvalikko on toki edelleen tallessa. Alaosan kuvakkeet ovat näkyvissä ikään kuin ”huurretun lasin” muodostaman alueen päällä, ja sovellusvalikon saa esiin pyyhkäisemällä tuolta alueelta ylöspäin tai näpäyttämällä kuvakkeiden yläpuolella näkyvää pientä nuolta. Sovellusvalikon yläreunassa näkyy hakupalkki sovellusten etsimiseen ja sovellusvalikon saa suljettua pyyhkäisemällä alas tai painamalla paluunäppäintä.

  Kotivalikosta puuttuu myös Googlen hakupienoisohjelma eli widget, ja sen tilalla on kalenteri-widget ja pieni, Googlen G-logolla varustettu painike, jota näpäyttämällä esiin aukeaa Google-haku.

  Yleisilme Pixel Launcherissa on hyvin yksinkertainen ja kevyt.

  Uudet Pixel-puhelimet tulevat olemaan heti varustettuja vielä julkistamattomalla Android 7.1 -versiolla. Googlen odotetaan esittelevän Pixel ja Pixel XL:n 4. lokakuuta.

  Google Pixel Launcherin uusi versio on ladattavissa tästä. Lisäksi tarjolla on myös uusi taustakuvan valitsin.

  [​IMG]

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju