Mobiili.fi Google yli-innokkaana: ”Android Pay saapui Eurooppaan! Eikun…”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android Pay.


  Googlen lähimaksujärjestelmä on viittä vaille valmis käynnistymään Euroopassa. Eilen yhtiön Twitter-tili ehtikin jo julkistaa, että palvelu on saapunut Iso-Britanniaan, mutta todellisuus ei nähtävästi ole vielä tämä.

  Android Pay -järjestelmä otettiin käyttöön viime syksynä. Apple Payn ja muiden lähimaksujärjestelmien tavoin Android Pay mahdollistaa ostosten maksamisen NFC-kyvykästä puhelinta maksupäätteelle vilauttamalla. Googlen järjestelmä käynnistyi ensin vain Yhdysvalloissa.

  Sittemmin Android Payn on ilmoitettu laajentuvan ainakin Australiaan ja Iso-Britanniaan. Jälkimmäinen on ensimmäinen järjestelmän piiriin saapua alue Euroopassa.

  Android Policen mukaan Google ilmoitti eilen Twitterissä, että Android Pay on nyt saatavilla Iso-Britanniassa. Myöhemmin kyseinen twiitti kuitenkin poistettiin ja tilalle saapui varovaisempi viesti: ”Emme ole aivan vielä valmiita, mutta jatka toki sivumme seuraamista.”

  [​IMG]
  Alkuperäinen twiitti ehdittiin ikuistaa Reddit-palveluun.


  Excited for #AndroidPay in the UK? We are too! Not quite there yet, but keep checking back

  — Android (@android) 17. toukokuuta 2016

  Nähtävästi Googlen sosiaalisen median tiimi sai väärää tietoa tai innostui muuten tapahtumasta liikaa. Tästä huolimatta on selvää, että Android Pay käynnistyy Iso-Britanniassa hyvin pian. Järjestelmä saatetaan siis saada Eurooppaan vielä tällä viikolla.

  Suomeen Android Payta ei sen sijaan kannata odottaa ihan heti. Meillä mobiilimaksuista huolehtivat pääasiassa pankkien omat sovellukset, kuten pisimmälle ehtinyt OP:n Pivo ja parhaillaan beta-testissä oleva Nordea Pay.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju