Mobiili.fi Google varmisti: tulee valmistamaan omat VR-lasit ja -ohjaimen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2140
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Lukuisten Google I/O -konferenssin paljastusten joukossa oli myös Googlen oma, osaksi uutta Androidia kasvava virtuaalitodellisuusalusta. Daydreamin ympärille kehitetään myös VR-laseja ja -ohjaimia, jollaiset Google tulee valmistamaan itsekin.

  Daydream on Android N:stä löytyvä ohjelmistoalusta, joka vie Android-laitteiden tarjoamia virtuaalikokemuksia hieman nykyistä pidemmälle. Luvassa on erillinen VR-tila, joka muokkaa mobiililaitteen toimintaa ja näkymiä monin tavoin yhtenäisen virtuaalitodellisuuskokemuksen takaamiseksi.

  [​IMG]
  Google Daydream -mallilasit ja -ohjain.


  Ohjelmistopuolen kumppaniksi tullaan kehittämään yhteensopivat VR-lasit ja langaton ohjain. Google on suunnitellut laitteista referenssimallit, joiden pohjalta muut laitekehittäjät voivat luoda Daydream-laitteistoa.

  Nyt Google on kuitenkin varmistanut, että se tulee valmistamaan ja myymään Daydream-silmikkoja ja -ohjaimia myös itse. Android Beatin mukaan asiasta tiedotti Googlen VR-osaston johtaja Clay Bavor Daydreamin ensimmäisen esittelyn jälkeen järjestetyssä tilaisuudessa.

  Uusien kokemusten saapumista markkinoille joudutaan kuitenkin odottamaan vielä joitakin kuukausia. Daydreamin virallisen julkaisun on määrä tapahtua ensi syksynä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju