Google vahvistanut: Pixel-puhelinten äänentoiston säröily johtuu laitteisto-ongelmasta –...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Googlen Pixel ja Pixel XL.


Osassa Googlen Pixel-puhelmia vaikuttaa olevan laitteistovika, joka johtaa ongelmiin tiettyjen äänien toistamisessa suurella äänenvoimakkuudella puhelimella.

Google on jo aiemmin tiedostanut raportoidut äänentoisto-ongelmat. Useat käyttäjät ovat kertoneet erityisesti korkeilla äänenvoimakkuuksilla tietynlaisten äänien toistamisen johtavan Pixel-puhelimissa ikävän kuuloiseen säröilyyn – niin kuulokkeilla kuin myös puhelimen kaiuttimilla kuunneltaessa. Ääni säröilee tietyllä taajuudella eikä välttämättä esiinny aina tai kaikilla käyttäjillä. Vika ei kuitenkaan ole harvinainen, vaan hyvin moni on sen kohdannut.

Nyt Google asiakkaalle lähettämässä sähköpostissa on kertonut ongelman koskevan tiettyä erää Pixel-puhelimia. Googlen mukaan se vaihtaa ongelmalliset puhelimet uusiin. Yllättäen useat asiakkaat ovat saaneet tilalle kuitenkin myös viallisen puhelimen, joten ilmeisesti ongelmia on merkittävämmän kokoisessa valmistuserässä.

Asiasta käydään keskustelua muun muassa Redditissä.


Googlen sähköposti kertoo laitteistoviasta.


Google ei ole vielä tuonut Pixel-puhelimiaan myyntiin Suomessa.

Pixel-puhelimissa on havaittu myös useampia muita ongelmia – tosin Googlen puolustukseksi sanottakoon, että käytännössä lähes kaikissa puhelimissa esiintyy pientä määrää koskevia valmistus- tai muita ongelmia miljoonien myytyjen joukossa.

Alla videolla esitellään Pixel-puhelinten äänentoisto-ongelmaa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom