Mobiili.fi Google työstää matka-apuria – järjestelee tiedot puolestasi ja antaa menovinkkejä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google valmistelee uuden sovelluksen julkaisua. Trips-niminen sovellus pyrkii auttamaan matkailijoita muun muassa järjestelemällä dokumentteja ja antamalla tietoa matkakohteista.

  Trips-sovelluksen päänäkymä listaa menneet ja tulevat matkat. Matkoja voi lisätä vaikkapa suoraan sähköpostiviestejä skannaamalla tai manuaalisesti. Jokaisen matkan alta löytyy useita osioita, kuten Varaukset, Tallennetut paikat ja Kohteessa liikkuminen.

  Suuri osa sovellusta on matkailudokumenttien järjestely. Tarkoituksena on, että liput ja varaukset löytyvät kätevästi yhdestä paikasta, hieman Apple Wallet -tyyliin.

  Organisoinnin ohella Trips auttaa käyttäjää löytämään tärkeät paikat ja aktiviteetit paikan päällä. Tarjolla on suosituksia menoista, ravintoloista ja muista tärkeistä sijainneista sekä ohjeita paikasta toiseen liikkumiseen.

  9To5Googlen mukaan Google testaa Trips-sovellusta parhaillaan tiettyjen Maps-käyttäjien parissa. Testissä on nähtävästi vain Android-versio, mutta sovelluksen voidaan odottaa saapuvan myös iOS-laitteille. Tarkkaa julkaisuaikaa Google Tripsille ei toistaiseksi ole.

  [​IMG]
  Google Trips.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju