Mobiili.fi Google tuo uuden tavan kokeilla Play-kaupassa – testaa 10 minuuttia ennen kuin ostat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2091
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Peleihin on osalle käyttäjistä ilmestynyt jo ilmaisen kokeilun verkon yli mahdollistavia painikkeita.


  Googlen tämäniltaisen suuren laitejulkistustilaisuuden alla on jo kuultu Google Play -sovelluskaupan yhdestä uudistuksesta.

  Play-sovelluskaupassa on jatkossa mahdollista kokeilla pelejä suoraan verkon yli asentamatta niitä. Eri tätä ominaisuutta tukevia pelejä voi kokeilla 10 minuutin ajan, mikä voi auttaa ostopäätöksen tekemisessä.

  Android Police -sivusto kertoi jo löytämästään ominaisuudesta.

  Ainakin toistaiseksi uusi mahdollisuus näyttää olevan rajoittunut vain peleihin ja on tarjolla vain osalle käyttäjistä. Android Policen mukaan esimerkiksi Ticket to Ride -pelissä tutun ostopainikkeen viereen on kuitenkin jo ilmestynyt osalle myös kokeilun mahdollistava painike.

  Pelin verkkoyhteyden yli suoratoistona tapahtuvan kokeilun aikana päällä leijuu Google Play -kuvake, josta voi poistua kokeilusta, saada lisätietoa ja nähdä kuinka paljon kokeiluaikaa on jäljellä. Pelin pelaamisen uudessa kokeilutilassa verkon yli kerrotaan jo toimivan, mutta ominaisuutta piinaavat vielä myös bugit.

  Tekniikka mahdollistaisi todennäköisesti Googlelle pelien laajemmankin tarjoamisen verkon yli vain kokeilun sijaan, mutta tällaisesta ei toistaiseksi ole viitteitä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju