Mobiili.fi Google tarjoaa jopa 200 000 dollarin palkinnon Android-haavoittuvuuden löytämisestä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Android-laitteista etsitään nyt haavoittuvuuksia kilpailulla, jotta ne voitaisiin paikata ja tehdä laitteista turvallisempia.


  Googlen Project Zero -tiimi on julkistanut uuden Android-laitteisiin suunnattujen hyökkäyksien kilpailun, jonka tarkoituksena on paljastaa Googlen kehittämästä käyttöjärjestelmästä haavoittuvuuksia.

  Tarjolla on meheviä rahapalkintoja. Ensimmäinen palkinto yhdelle henkilölle on 200 000 dollaria, toinen palkinto 100 000 dollaria yhdelle henkilölle sekä kolmas palkinto jakautuu useille eri henkilöille vähintään 50 000 dollarin yhteispotista.

  Androidista etsitään kilpailussa haavoittuvuuksia tai bugeja, jotka mahdollistavat etänä haittakoodin suorittamisen joukossa Android-laitteita, joista alkuun hyökkääjillä on tiedossaan vain puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Haavoittuvuudesta täytyy esittää täysi sitä hyväksi käyttävä hyökkäysratkaisu.

  Osallistuakseen tulee lähettää selvitys löytämästään haavoittuvuudesta Androidin ongelmaraportoinnin kautta sekä kertoa siitä Project Zero -tiimille. Voittajat pääsevät myös kirjoittamaan teknisen raportin Project Zeron blogiin.

  Lisätietoa löytyy Project Zeron julkaisemasta tiedoksiannosta kilpailusta.

  Project Zero on Googlen sisäinen tiimi tietoturvatutkijoita, joiden tavoitteena on löytää haavoittuvuuksia yhtiön eri tuotteista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju