Google-sync S60 puhelimeen

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ajs, 23/5/09.

 1. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  Googlen kalenterin pitäisi synkronoitua nyt myös S60 -puhelimiin, ohje täällä.

  Asensin uusimman MfE puhelimeen ja asettelin profiilin ohjeiden mukaan, mutta synkatessa antaa vain virhettä, eikä suostu synkronoimaan. Muodostaa yhteyden, mutta katkaisee ja herjaa järjestelmävirheestä.

  Onko joku saanut tuon toimimaan, ja jos on, olisiko jotain kikkoja/neuvoja..?

  edit.
  Nonni, ongelma ratkesikin itsestään, asetuksissa on oletuksena myös postin synkkaus, joka ei ohjeenkaan mukaan toimi. Otin sen pois ja kalenterin synkkausasetuksista vaihdoin asetuksen "poista kohteet puhelimesta". Vielä kun tuossa alkaisi toimimaan gmail ja tehtävien synkkaus..
   
 2. Capo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/8/02
  Viestit:
  2331
  Tykkäykset:
  90
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5 Compact black
  Mulla toimii 5800:n kanssa. Onhan sulla valittuna Profiilin asetuksista Kalenteri tai Os. kirja synkronoitavaksi. Itsellä heitti herjaa aluksi, koska mitään ei oltu valittu synkronoitavaksi. Muuten asetukset on juuri tuon ohjeen mukaisesti. En tiedä olisiko tehnyt tuplat kalenteriin, mutta valitsin varmuuden vuoksi 1. päivityksellä kaikkien poistamisen ja uudelleen synkkaamisen.
  Juuri päivitin vielä tuon MfE:n uudempaan versioon sovelluspäivityksen kautta vaikka eilen latasin ja asensin sivuilta viimeisimmän.
   
 3. ajs Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  12/1/07
  Viestit:
  1921
  Tykkäykset:
  195
  Homma toimikin muuten hyvin, mutta-mutta..
  Ylläpidän kalenteria Outlookilla, eli teen sinne merkinnät yleensä "koko päivän kestävänä tapahtumana", koska merkinnät ovat sen luonteisia (esim. työmatkalla tai kotona). Kun synkkaan ne suoraan Outlookista Nokia PC Sync:lla ne näkyvät puhelimessa akt.valmiustilassa muistiinpanona ko. päivän kohdalla.
  Nyt, kun exportasin Outlookin kalenterimerkinnät CSV-muodossa googlen kalenteriin ja sieltä MfE:llä puhelimeen, olivat samat merkinnät muuttuneet tapaamisiksi..? Eihän tuossa muuten mitään, mutta tekee puhelimeen akt.valmiustilaan uuden rivin, näyttää seuraavan merkinnän vaikka se olisi vasta eri päivänä kuin kuluva pv ja lisäksi näyttää merkinnässä ajan 00.00 - 23.59 (Outlookissahan tuo merkintä oli "koko pv kestävä tapahtuma").

  Pikkujuttuja, mutta kun on tottunut tiettyyn näkymään jossa ei ole kuitenkaan liikaa turhaa tietoa, kuten tuo 00.00-23.59 kellonaika jne.. En myöskään tarvitse akt.valmiustilassa tietoa etukäteen noista tulevista koko pv tapahtumista, niitä varten avaan sitten kalenterin. Tietysti jotkut muistutukset tiettynä kellonaikana tapahtuvista "tapaamisista" saavat tarvittaessa näkyä kuten nyt näkyvätkin, eli etukäteen ja kellonajan kanssa. Nyt vain käy sitten niin että nekin katoavat noiden "turhien" koko pv tapahtumien sekaan kun nekin näkyvät samassa ja niitä on käytännössä lähes kokoajan näytöllä.

  Jos nyt joku kysyy että miksi haluan nuo kokopv tapahtumat näytölle silloin kun ko. tapahtuma on "päällä".. En varsinaisesti sitäkään tietoa tarvitse akt. valmiustilassa, mutta jos poistan koko kalenterin akt.valmiustilan näytöstä, ei taida nuo muutkaan ilmoitukset tulla siihen..

  Sekavaa selostusta, mutta jos tästä avautumisesta nyt joku kysymys nousee, on se seuraava:
  Nyt Outlookin koko pv tapahtuma muuttuu Googlen kalenterissa tapaamiseksi jonka kesto on 00.00 - 23.59. Millä tuon voisi estää..?

  Nyt tätä viestiä kirjoittaessa kokeilin noita eri suuntiin synkkauksia ja merkintöjen tekoa, totesin taas kerran ettei tuo miellytä minua/tarpeitani. Muuten toimiva systeemihän tuo on kyllä, ongelmaksi tuli nyt tuon Outlookin ylläpito. Seuraava looginen kysymys olisikin, millä tuota Outlookkia voisi synkata puhelimeen suoraan ja toisinpäin, tietenkin maailmalta käsin eikä tuolla Nokian PC Sync:lla koneen ääressä. Eli olisiko kotikoneelle asennettavissa jonkinlainen MfE-palvelin tai vast, kone kun on 24/7 päällä joten palvelun tavoitettavuuskaan ei olisi ongelma jne..?
   

Jaa tämä viestiketju