Mobiili.fi Google räväytti logonsa uusiksi – tällainen on uusi ilme

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Googlen uusi logo


  Google on julkaissut uuden version logostaan. Uusi logo on aiempaakin tasaisempi ilman varjoja ja myös väreiltään vahvempi. Samalla ensimmäistä kertaa pitkään aikaan logossa käytettävä kirjasintyyppi on vaihtunut, myöskin yksinkertaisempaan ja pelkistetympään suuntaan. Uuden logon kirjasintyyppi on pääteviivaton (sans serif).

  [​IMG]
  Alphabetin logo


  Google kertoi aiemmin tänä kesänä järjestäytyvänsä yhtiönä uudelleen niin, että Googlesta tulee yksi yläpuolelle nousevan Alphabet-hallintayhtiön osista samalla, kun muita aiemmin Googlen toimintoja siirtyy itsenäisemmiksi erilleen Googlesta Alphabetin muiksi osiksi. Uusi Google-logo on Alphabetin kanssa samoilla linjoilla tyyliltään.

  Alta löytyvällä videolla esitellään Google-logon kehittymistä yhtiön alkutaipaleelta viime vuosituhannen puolelta tähän päivään. Googlen mukaan sen uusi logo soveltuu paremmin nykyiseen monimuotoiseen ja mobiiliin maailmaan. Se yhdistää yksinkertaisuutta, selkeyttä, värikkyyttä ja ystävällisyyttä, kertoo Google.

  Mitä mieltä olet? Onko uusi Googlen logo aiempaa tyylikkäämpi? Hyvä vai huono? Kommentoi alla!


  Google uudistaa visuaalista ilmettään myös logon ohella muutenkin. Uuden logon värimaailma tulee laajenemaan myös muuhun käyttöön.

  [​IMG]
  Googlen logoanimaatio

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju