Mobiili.fi Google-puhelimet hämmentävät: aivan kuin iPhone!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone vs. Pixel.


  Googlen elinen Pixel-puhelinjulkistus aiheutti monenlaisia reaktioita. Ensimmäiset Google-puhelimet selvästi kiinnostavat, mutta monet yllätti puhelinten ulkonäkö.

  [​IMG]
  iPhone vs. Pixel.


  Googlen uudet Pixel ja Pixel XL ovat kuin iPhoneja, monet huomasivat. Google on yrittänyt tuoda Pixelin muotoiluun erottuvuutta takana yläosan lasipinnalla sekä viistotuilla reunoilla, mutta lopputulos on silti hyvin paljon iPhonen näköinen.

  Toki nykypäivänä älypuhelimissa etupuolen koostuessa lähinnä vain näytöstä lähes kaikki eri älypuhelimet muistuttavat paljon toisiaan. Mutta silti Googlen Pixelit ovat poikkeuksellisen lähellä iPhonea – ainakin tietyistä kulmista ja tavoin kuvattuna.

  [​IMG]
  Google Pixel ja Pixel XL.


  Google näyttää tähtäävän uutuutensa muutenkin kuin muodoltaan suoraan iPhonea kohti: puhelinten hinnat ovat käytännössä samat kuin Applen uusilla iPhone 7:llä ja iPhone 7 Plussalla.

  Julkistustilaisuudessaan Google myös useampaan otteeseen vihjasi vinoilevaan sävyyn sen puhelinten positiivisista eroista iPhoneen verrattuna.

  Mitä mieltä olet? Ovatko Googlen Pixelit kuin Applen iPhonet? Vai onko jommatkummat nätimpiä?


  That's definitely an iPhone. #GooglePixel pic.twitter.com/EOx2aNA8F2

  — Karissa Bell (@karissabe) October 4, 2016  The #GooglePixel phone looks like an iPhone… #MadeByGoogle

  — Vanessa Wojtusiak (@VanessaW) October 4, 2016  So basically an iPhone running Android #disappointedfan #GooglePixel https://t.co/uBKGhTzVwJ

  — Rakesh (@raksnair) October 3, 2016  Doesn't the Google Pixel leak look almost EXACTLY like the iPhone 6/7? Why can't anybody else see it? #GooglePixel #Google #Apple #iPhone

  — Sunny/Sumit Meshram (@TheSunnyMeshram) October 3, 2016  Google made an iPhone 6, neat. #googlepixel #pixel #tech #google #googleevent

  — Steve Michalski (@Stogie_Steve) October 5, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju