Mobiili.fi Google Play uudistuu – lisää hyötyä ja lempeyttä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google Playn käyttöliittymä laitettiin kunnolla uusiksi lokakuun ja marraskuun vaihteessa. Ulkomuotoremontti ei kuitenkaan jää loppuvuoden ainoaksi uudistukseksi, vaan Google harrastaa myös pienempää hiomista sovelluskaupassaan. Google Playn ja sen tuotteiden toimintaan onkin parhaillaan tulossa hyödyllisiä uudistuksia.

  Android Blog ilmoitti Google-kirjojen muuttuvan yö-ystävällisemmiksi. Yhtiön mukaan suurimmat lukupiikit tapahtuvat ilta- ja yöaikaan, eli useimmat käyttäjät tapaavat edelleen lukea sängyssä. Kirkkaan sinisävytteisen näytön tuijottaminen illalla voi kuitenkin olla rasittavaa. Tästä syystä Google on lisännyt e-kirjoihinsa Night Lights -eli yövalo-ominaisuuden. Päälle asetettuna Night Lights suodattaa hiljalleen pois sinistä valoa ja korvaa sen lempeämmällä punertavalla valolla.

  [​IMG]
  Play-kirjat tarjoavat iltalukijoille lempeämpää valaistusta


  Lisäksi Google aikoo nähtävästi parantaa arvostelujen hyödyllisyyttä sovelluskaupassaan. Uusi highlights- eli kohokohdat-osio antaa nopean katsauksen siitä, mitä enemmistö arvostelijoista on kyseisestä sovelluksesta sanonut. Esiin nostetaan avainsanoja ja teemoja, jotka toistuvat arvosteluissa, sekä niihin liittyviä suoria lainauksia. Android Policen mukaan uudistusta levitetään parhaillaan käyttäjien saataville ympäri maailmaa.

  [​IMG]
  Sovellusten sivuilla on jatkossa hyödylliset koosteet kirjoitetuista arvosteluista


  Kiitokset tarkkaavaiselle lukijalle arvosteluvinkistä!

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju