Mobiili.fi Google Play -kauppaa uudistetaan reilulla kädellä parhaillaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2141
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Uusittu Google Play -kaupan rakenne


  Viikko sitten kerroimme Google Play -kauppasovellukseen tehtävistä uudistuksista. Nyt rakennetta suurella kädellä muokkaavaa päivitystä on alettu jakaa käyttäjille.

  Google Playn uusi ilme ei rajoitu pelkästään kosmeettisiin seikkoihin, sillä koko sovelluksen rakenne menee uusiksi. Etusivulta löytyy nyt korostettu sisältö sekä kaksi pääsivua: sovellukset ja pelit sekä viihde.

  Näiden alle on jaoteltu pienemmän alaosiot, kuten elokuvat, musiikki, kirjat, pelikategoriat, top-listat ja niin edelleen. Sivulta toiselle siirtyminen hoituu uusien pillerinmuotoisten painikkeiden avulla, minkä pitäisi vähentää vierittämisen tarvetta nykyiseen kauppaan verrattuna.

  Android Centralin mukaan uutta Google Play -kauppaa on nyt alettu havaitsemaan käyttäjien keskuudessa. Päivitykset ilmaantuvat laitteisiin porrastetusti, eli kukin käyttäjä saa uuden kaupan hieman eri aikaan. Tarkkaile siis Play-sovellustasi.

  Uuden ulkoasun lisäksi Google Playssa on nähty viime aikoina muitakin uutistuksia. Android Wear -yhteensopivat sovellukset on nyt merkitty erityisellä kelloikonilla. Lisäksi Play-kauppa on alkanut tukea Android 6.0 Marshmallow’n myötä sormenjälkitunnistusta ostosten varmistamiseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju