Google play error, apuja!

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja TimbeS, 17/7/14.

 1. TimbeS

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/10/12
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  -
  *As seen on muro...*

  Sainpa sählättyä typerän vian puhelimeen. Ostin play kaupasta rayman fiesta run pelin. Päätin kuitenkin palauttaa sen hyvitystä vastaan. Muutin taas mieltä, ja koitin ladata pelin kun hyvitysprosessi oli vaiheessa. (mitä ihmettä minä..??) mitään ei tietenkään tapahtunut. Myöhemmin peli oli taas ostettavissa, ostin sen uudelleen ja asensin, peli toimii ok.

  Varsinaiseen ongelmaan. . Ilmoituspalkkiin alkoi tulla satunnaisesti ilmoitus "sovellus on jo asennettu" keltaisen kolmion ja rayman fiesta run tekstin kera. Ei vaarallista, mutta en siedä tämän kaltaisia häiriöitä omissa laitteissa. Reboottasin luurin. Asensin pelin uudestaan. Tyhjäsin google playn kaikkien sovellusten tiedot ja välimuistin. Estin sovelluksen ilmoitusoikeudet asetuksista ja autom. päivityksen google playsta. POISTIN koko sovelluksen. Myös "omat sovellukset" lokerosta playssa. Ilmoitus tulee vieläkin satunnaisesti.

  Ostoprosessissa on varmasti mennyt jotain pieleen kun sähläsin. Joku glitchi systeemiin. Vihoviimeinen fixi on puhelimen tehdasresetointi ja uuden google-tilin luonti, mutta olisko jotain ideoita mitä koittaa ennen kuin meen niin pitkälle? Mikähän ylipäätään laukaisee tämän ilmoituksen?
   

Jaa tämä viestiketju