Mobiili.fi Google Pixel XL -puhelimelle jo suojakuori Spigenilta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  Google tulee julkistamaan uudet Pixel ja Pixel XL -puhelimensa tiistain 4. lokakuuta julkistustilaisuudessaan.

  Jo useasti eri tavoin verkkoon vuotaneista puhelimista suurempi Google Pixel XL on nyt myös jo ennen julkistamistaan saanut oman suojakuorensa tunnetummaltakin niiden valmistajalta, Spigenilta.

  Spigenin suojakuori Google Pixel XL:lle löytyy jo esiltä Amazon-verkkokaupasta.

  Ensimmäinen nähty Pixel-suojakuori ei kyseessä ole, mutta selvästi toistaiseksi tunnetuimmalta valmistajalta. Kuoren esittelykuvissa nähdään myös Google Pixel XL – joskaan ei välttämättä lainkaan virallisissa kuvissa.

  Kuvissa Google Pixel XL:n näytöllä ei nähdä vielä uutta Pixel Launcheria, vaan vanha Nexus-puhelinten käyttöliittymän ulkoasu. Pixel ja Pixel XL:n odotetaan olevan kokoaan lukuun ottamatta ulkoisesti käytännössä identtisiä ja designin pääkohdat ovat jo tiedossa. Rakanne on muuten pääsääntöisesti metallia, mutta taustalla yläpuoliskolla kameran ja sormenjälkitunnistimen sisältävä alue lasipintainen – ja useampien vuotojen perusteella väritykseltään muusta puhelimesta poikkeavasti musta.

  Pixel XL:n osalta aiemmat tiedot ovat kertoneet 5,5 tuuman näytöstä 2560×1440 pikselillä, neliytimisestä 64-bitin järjestelmäpiiristä, 4 gigatavun RAM-muistista, 32 tai 128 gigatavun tallennusmuistista, 3 450 milliampeeritunnin akusta sekä 12 megapikselin taka- ja 8 megapikselin etukamerasta. Lisäksi puhelimen yläpäästä löytyisi kuulokeliitäntä, takaa sormenjälkitunnistin ja pohjasta USB-C-liitäntä. Pienemmässä Pixelissä näytön koko olisi 5 tuumaa.
  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju