Mobiili.fi Google Pixel -puhelimia markkinoille arvioidusti 3-4 miljoonaa tänä vuonna

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Pixel ja Pixel XL.


  Googlen uusia Pixel-puhelimia toimitetaan markkinoille loppuvuoden aikana 3-4 miljoonaa, arvioi Digitimes Researchin analyytikko Luke Lin.

  Digitimes tunnetaan alihankkijalähteisiin perustuvista raporteistaan.

  Pixel-puhelinten toimitusmäärät eivät ole kovin suuria, mutta toisaalta Google on aivan uusi toimija älypuhelinmarkkinoilla. Vauhtiin pääsy vie aikaa, missä osasyynä on esimerkiksi Pixel-puhelinten markkinoilletulon rajoittuminen aluksi vain muutamaan maahan.

  Google Pixelit tulevat myyntiin aluksi vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, Euroopassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa (UK) ja Saksassa sekä lisäksi Australiassa ja Intiassa, jotka ovat kaikki englanninkielisiä maita. Syynä tähän voi olla puhelimissa tärkeäassä asemassa oleva Google Assistant, joka toimii englanniksi.

  Esimerkiksi Apple toimittaa kuukautta aiemmin markkinoille tulleita iPhone 7 -puhelinmallejaan loppuvuoden aikana aeimpien arvioiden mukaan yli 80 miljoonaa.

  iPhonet ovat samassa hintaluokassa Googlen Pixelien kanssa. Vastaavien korkeamman hintaluokan muiden Android-puhelinten toimitusmääristä ei ole kattavaa julkista tietoa.

  Google on suunnitellut Pixel-puhelinten designin ja tehnyt pääosan kehitystyöstä, mutta puhelinten kokoonpanijana toimii HTC. HTC:lle Pixel-puhelinten toimitukset tulevat olemaan 40-50 prosenttia sen toisen vuosipuoliskon älypuhelintoimituksista, arvioidaan Digitimes Researchilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju