• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Ostetaan Google Pixel 2 (ei XL-malli)

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.5.2018
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung S7
Hei,

Nyt kun syksyllä 2018 uutta Pixel 2:n seuraajaa pukkaa (maybe Pixel 3), niin nyt kannattaa inventaario tyhjentää hyväuskoiselle ostajalle -> that's me :)

Olen empinyt pitkään S9+ ja Pixel 2:n välillä (ja edelleen emmin osittain), mutta mikäli saisin tätä kautta asiallisen tarjouksen hyväkuntoisesta Pixel 2:sta voisin päätyä hyvinkin Googlen kelkkaan.

Eli pyydetään myyntitarjouksia Google Pixel 2 4G malleista (isompi XL-koko ei kiinnosta, vaikka huomattavasti hienompi onkin). Hinta ei voi olla mahdoton, sillä XL-malleja saa 530-550e.

Tietenkin vain toimivat ja kuitilliset versiot kiinnostaa. Lisäksi älä tarjoa varastettua tavaraa :)

Voin noutaa tarvittaessa (myös kaukaa; Oulu tukikohtana), mutta mieluummin kaukaisimpien kauppakumppanien kanssa toimitustapana "Postipaketti 16 postiennakolla" paketin tarkistusoikeudella ennen postiennakon maksua. En maksa ilman tuotteen näkemistä mitään valitettavasti...
 

amdnow

Vuoden foorumilainen 2016/2017/2020
Supermoderaattori
Palaute - 100%
175   0   0
Liittynyt
24.11.2002
Viestit
13459
Reaktiopisteet
25018
Puhelinmalli
Fiskarssin 10
Hei,

Voin noutaa tarvittaessa (myös kaukaa; Oulu tukikohtana), mutta mieluummin kaukaisimpien kauppakumppanien kanssa toimitustapana "Postipaketti 16 postiennakolla" paketin tarkistusoikeudella ennen postiennakon maksua. En maksa ilman tuotteen näkemistä mitään valitettavasti...
Valitettavasti Posti ei enää tarjoa postiennakko tarkastusta ennen maksua.
Tuo toimii enää matkahuollolla.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
25.5.2018
Viestit
2
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung S7
Okei, kiitos tiedosta! Oli itselle uutta tietoa tuo, että Posti olisi vetänyt tuon pois. Eli Matkahuoltoon vaihdetaan sitten toimitus ja toki nouto edelleen mahdollinen...

Samalla funtsin liikaakin, että kohta tulevaan Pixel 3:een olisi kyllä pakattu aika rutkasti uusia ominaisuuksia, kun Google hankki HTC:n tiimin tekemään sitä ja kilpailijat on rynninyt niin rajusti juuri kameratekniikalla (kaksoiskamerat yms.), joten isohkoja harppauksia on pakko ottaa.
 
Top Bottom