Mobiili.fi Google paljasti Android M:n oikean nimen – 6.0 vie tikkarista vaahtokarkkiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Wikipedian mukaan ”vaahtokarkki on makeinen, joka valmistetaan yleensä liivatteesta, sokerista, vedestä, maissista ja siirapista”. Vaahtokarkki on myös suomenkielinen vastine Android-käyttöjärjestelmän seuraavan version nimelle. Google on tänään Android-kehittäjien blogissa paljastanut version virallisen nimen sekä numeroinnin. Android 5.0 Lollipopia seuraava iso päivitys on nimeltään Android 6.0 Marshmallow.

  Google on perinteisesti nimennyt Androidin versiot erilaisten herkkujen mukaan, etukirjainten edetessä aakkosten mukaan. Vaahtokarkkia edelsi Lollipop, eli tikkari, ja sitä taasen edelsi KitKat, tunnettuun suklaapatukkaan viitaten.

  Android Marshmallow tuo ilmestyessään monia uudistuksia ja parannuksia Android-käyttöjärjestelmään. Niitä ovat muun muassa natiivituki sormenjälkitunnistimille, automaattinen virransäästötila sekä mahdollisuus seurata sovellusten RAM-muistin käyttöä. Uusiin ominaisuuksiin voi tutustua tarkemmin esimerkiksi Samsungin juuri julkaiseman infopaketin avulla.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju