Google päivitti sovelluksiaan – Kuvat, Allo, Duo ja haku saavat uudistuksia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22314
Reaktiopisteet
216
IMG_0674-700x471.jpg


Google on julkaissut liudan päivityksiä muutamille sovelluksilleen, kertoo Venture Beat. Pieniä uudistuksia saavat niin viestisovellus Allo, videopuhelusovellus Duo, Google Kuvat kuin Googlen hakusovelluskin.

Kuvat

Googlen Kuvat-sovellus sekä Androidille että iOS:lle saa mahdollisuuden varmuuskopioida kuvia myös hitailla verkkoyhteyksillä. Järjestely toimii niin, että sovellus voi hitaalla yhteydellä ladata kuvasta pilveen ikään kuin esikatseluversion, ja paremman tarkkuuden versio päivitetään esikatseluversion tilalle, kun käytössä on jälleen Wi-Fi-yhteys. Homma toimii vastaavasti myös jaettaessa kuvia muille. Näin esimerkiksi reittiohjeita tai muita voi nopeasti jakaa kuvamuodossa, vaikka käytössä olisikin hidas yhteys.

Allo

Googlen viestisovellus Alloon tulee nyt mahdollisuus jakaa erilaisia tiedostoja muille käyttäjille. Jakomahdollisuus koskee tiedostomuotoja .pdf, .doc, .apk, .zip, ja .mp3.

Duo

Videopuhelusovellus Duoon tulee mahdollisuus pelkille äänipuheluille, jotka toimivat VoIP-tyyppisesti, eli dataverkon yli. Äänipuheluissa ei tietenkään toimi Duolle ominainen ”koputus”-esikatselutoiminto, mutta esimerkiksi heikkojen verkkoyhteyksien päässä ollessa toimivat äänipuhelut paljon pienemmällä datasiirrolla kuin videopuhelut.

Haku

Googlen hakusovellus saa Yhdysvalloissa ja Brasiliassa uudistuksia niin, että esimerkiksi tiettyä julkisuuden henkilöä, urheilujoukkuetta, elokuvaa tai museota hakiessa voidaan hakutuloksissa näyttää tämän kyseisen kohteen sosiaalisessa mediassa jakamaa sisältöä.

Edellä luetellut uudistukset tulevat sovelluksiin lähiaikoina, ja hakusovellusta lukuun ottamatta uudistusten on määrä tulla käyttäjille eri puolilla maailmaa. Google kertoi uudistuksista poikkeuksellisesti Brasiliassa järjestämässään tilaisuudessa, minkä vuoksi uudistukset aluksi saapuvat juuri Brasiliaan. Lisäksi yhtiö esitteli muutamia muita uutuuksia, jotka julkaistaan tässä vaiheessa vain Brasiliassa. Kyse on yhtiön suunnitelmasta esitellä palveluja niin sanotuille mobile-first -markkinoille, eli sellaisiin maihin, joissa älypuhelimet ovat ihmisten pääasiallinen väline internetin käyttöön, ja tietokoneiden merkitys on huomattavan vähäinen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom