Mobiili.fi Google päivittää viestisovellustaan – Hangouts voi lähettää videoviestejä Androidilla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on julkaisemassa uuden versio sen Hangouts-viestisovelluksesta. Hangoutsin Android-versio 11 tuo tullessaan liudan uusia ominaisuuksia, joista ehkäpä erikoisin on mahdollisuus lähettää videoviestejä. Hangoutsin iOS-versiolla moinen on onnistunut jo useamman kuukauden ajan, mutta pian myös Android-käyttäjät pääsevät ominaisuudesta nauttimaan, kertoo 9to5Google.

  Hangoutsin Android-versio tukee enintään yhden minuutin mittaisia videoviestejä, joskin vastaanottaja ei voi videoita katsoa suoraan sovelluksessa, vaan videot tallentuvat laitteelle muissa sovelluksissa, kuten galleriassa katsottaviksi. Lisäksi Android-käyttäjät ovat hieman erikoisesti edelleen jäljessä iOS-käyttäjistä, sillä Google on päivittänyt myös Hangoutsin iOS-versiota niin, että se tukee nyt jopa kahden minuutin mittaisia videoviestejä.

  [​IMG]
  Google Hangoutsin Android-versio saa videoviestit. Kuva: 9to5Google.


  Hangoutsin päivitykset tuovat myös mahdollisuuden potkia käyttäjiä ulos ryhmäkeskusteluista. Lisäksi Google on päättänyt poistaa Android-versiosta mahdollisuuden yhdistää Hangouts- ja tekstiviestit samojen keskustelujen sisälle. Googlen mukaan keskustelujen yhdistäminen aiheutti sekaannusta ja oli vähän käytetty ominaisuus, joten jatkossa tekstiviestit ja Hangouts-viestit näkyvät erillisissä keskusteluissa.

  Hangoutsin versio 11 ei vielä ole ennättänyt Google Play -sovelluskauppaan, mutta sen voinee käydä lähiaikoina sieltä päivittämässä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju