Mobiili.fi Google otti perhejaon käyttöön sovelluskaupassaan – Suomi saa vielä odottaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Keväällä ilmoitettu Family Library -ominaisuus otetaan viimein käyttöön Google Play -kaupassa. Perhejakomahdollisuus saapuu ensimmäisenä kahteentoista maahan tästä päivästä alkaen.

  Family Library on Googlen uusi järjestelmä, jonka avulla enintään kuusi perheenjäsentä voivat jakaa Play-sisältöä keskenään ilman tarvetta maksaa jokaista käyttäjää kohden erikseen. Kun perhekirjaston haltija ostaa uuden sovelluksen, pelin, elokuvan, TV-sarjan tai kirjan Play-kaupasta, pääsevät kaikki tiliin liitetyt perheenjäsenet omilla laitteillaan sisällön pariin. Elokuvia, TV-sarjoja ja kirjoja voi hyödyntää myös iOS-laitteilla Android-laitteiden lisäksi.

  Perhejaon päälle kytkeminen ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki sisältö jaetaan. Sen sijaan kunkin ostoksen kohdalla tilin haltija voi itse määrittää, pidetäänkö jokin sisältö yksityisenä. Samoin muut perheenjäsenet voivat tehdä ostoksia omilla tileillään, vaikka hyötyisivät myös perhekirjastoon kuulumisesta. Lasten ostokset taas on mahdollista asettaa hyväksyttäviksi perhekirjaston haltijalle.

  Heinäkuun alkupuolella kuulimme, että Family Libraryn lanseeraukset alkavat ennen elokuuta. Tänään Google ilmoittikin, että ensimmäiset maat saavat perhekirjasto-ominaisuuden muutaman päivän kuluessa. Näihin kuuluvat Australia, Brasilia, Kanada, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Japani, Meksiko, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia ja Yhdysvallat. Suomi joutuu siis odottamaan Google Playn Family Librarya vielä hieman pidempään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju