Mobiili.fi Google nappasi iPhoneilla rakastetut videoleikkausmahdollisuudet kuvasovellukseensa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Google on ostanut videoleikkaussovelluksia kehittävän Fly Labsin. Yhdistymisen myötä App Storessa nähtyjä ratkaisuja voidaan tulevaisuudessa odottaa Androidille ja osaksi Google Kuvat -sovellusta. Yrityskaupasta kertoi TechCrunch.

  Fly Labs on kehittänyt useita videoleikkaussovelluksia, jotka ovat menestyneet hyvin App Storessa. Viimeisen 18 kuukauden aikana yrityksen sovelluksia on ladattu yli kolme miljoonaa kertaa yli 150 maassa. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi suoraviivaisempi editointisovellus Clips sekä Applen parhaimpien uusien sovellusten kärkisijalle nostama Fly. Jälkimmäisen avulla käyttäjät voivat luoda videokokonaisuuksia vaihtamalla videoleikkeestä toiseen lennosta.

  Googlella Fly Labs liittyy osaksi Google Kuvat -tiimiä. Fly Labs näkee kehittämiensä työkalujen sopivan Googlen kuvasovellukseen täydellisesti. Tulevaisuudessa sovellukseen voidaan siis odottaa kattavia ja luovia editointimahdollisuuksia niin videoille kuin kuvillekin.

  Yrityskaupan seurauksena Fly Labsin sovellukset ovat tarjolla App Storessa ilmaiseksi ilman minkäänlaisia sovelluksensisäisiä maksuja. Sovellukset ovat saatavilla vielä kolmen kuukauden ajan. Niitä voi toki käyttää myös kyseisen ajanjakson jälkeen, mutta sovellusten lataaminen ei enää onnistu. Lisäksi Fly Labs ei päivitä sovelluksia enää näiden kolmen kuukauden aikana.

  [​IMG]
  Google Kuvat saa käyttöönsä Fly Labsin osaamisen

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju