Mobiili.fi Google Maps sai uuden mahdollisuuden – kirjaa nyt ylös milloin olit Pokémon-jahdissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Olitko metsästämässä Pokémoneja? Nyt sen voi kirjata Google Mapsiin.

  [​IMG]
  Google Mapsissa voi nyt merkitä olleensa keräilemässä Pokémoneja.


  Pokémon GO oli yksi kesän 2016 ilmiöistä.

  Nyt suurimman hypen jo hieman laannuttua pelin henkeen mukaan on lähtenyt myös Google ja sen Google Maps -karttasovellus.

  Google Mapsin sisältämässä aikajanatoiminnossa voi nyt merkitä liikkumisensa liittyneen Pokémonien keräilyyn.

  Vain Android-versiossa Google Mapsista löytyvä toiminto kerää yleisemmin nimensä mukaisesti aikajanalle käyttäjän päivittäin vierailemat paikat sekä liikkumisen näiden välillä.

  Lukuisten muiden paikkojen liikkumisen välillä tarjolla olevien kirjausvaihtoehtojen lisäksi mukana on valittavissa nyt myös Pokémonien keräily. Tämä onnistuu avaaamalla oma aikanjaa Google Mapsin sivuvalikosta sekä painamalla kahden paikan välistä liikkumista osoittavaa janaa, jolloin voi valita haluavansa muokata sitä ja valita oheisen kuvan kaltaisesta valikosta mitä oli tekemässä tai miten liikkumassa – kuten keräilemässä Pokémoneja.

  Itse Pokémon GO -pelissä ei ole vielä ainakaan toistaiseksi sisäänrakennettua liikkumisen kirjaamistoimintoa. Google Mapsin aikajanan seurantatoimintoa voi käyttää esimerkiksi muistiinpanoihin, mistä löysi mitäkin Pokémoneja.

  Google Mapsin suhde Pokémon GO -peliin on läheinen, sillä myös pelin kartat perustuvat täysin Google Mapsin pohjalle. Pokémon GOn kehittäjä Niantic oli aiemmin osa Googlea ennen kuin irtosi siitä itsenäiseksi yrityksekseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju