Mobiili.fi Google Maps navigoi nyt myös ilman verkkoyhteyttä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Maps


  Google julkisti viime kevään Google I/O -tapahtumassaan, että Maps-kartat saisivat vielä tämän vuoden aikana tuen offline-navigoinnille ja -hauille. Tänään yhtiö ilmoitti, että ominaisuuden jakaminen käyttäjille on alkanut.

  HERE-kartat ovat tunnettuja muun muassa siitä, että karttoja voi ladata helposti myös offline-käyttöön. Google Mapsillakin on aiemmin voinut tallettaa jonkin karttanäkymän tarkasteltavaksi ilman verkkoyhteyksiä, mutta navigoinnit tai haut eivät ole tällöin onnistuneet.

  Jatkossa Google Maps -käyttäjät voivat kuitenkin ladata haluamansa alueen offline-käyttöön. Tällöin kyseisen alueen sisällä onnistuvat sekä haut että reittinavigointi, vaikka verkkoyhteyksiä ei olisi saatavilla. Samalla Mapsin valikkoon ilmaantuu Offline Areas -kohta, josta tallennetut alueet löytyvät.

  Googlen mukaan Maps valvoo muistiin ladatulla alueella liikuttaessa verkkoyhteyksiä itse. Huonojen tai olemattomien yhteyksien alueella sovellus vaihtaa offline-tilaan ja verkkoyhteyksien palatessa sovellus kytkeytyy takaisin verkkoon automaattisesti.

  Uudet offline-ominaisuudet päivitetään Google Maps -käyttäjille porrastetusti tästä päivästä eteenpäin. Toistaiseksi päivityksen saa vain palvelun Android-sovellus. iOS-päivityksen luvataan kuitenkin tulevan pian.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju