Mobiili.fi Google loi lompakkosovelluksensa uudelleen – vanhasta Android Pay?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Uusi Google Wallet


  Google on yllättäen julkaissut lompakkosovelluksensa uudelleen. Google Walletin uusi tuleminen on todennäköisimmin merkki siitä, että Android Pay -lähimaksujärjestelmän julkaisu on lähellä.

  Google julkaisi eilen uuden Google Wallet (New) -sovelluksen Google Playssa. Uusiojulkaisu tarjoaa uuden käyttöliittymän ja kehuu olevansa erityisen helppo tapa lähettää kenelle tahansa Yhdysvalloissa asuvalle rahaa. Rahaa voi lähettää joko Wallet-tililtä, pankkitililtä tai maksukortilta.

  Samoin rahan vastaanottaminen ja kuluttaminen onnistuu uuden Walletin avulla. Jälleen Google Wallet -kortti vinkuu vain Yhdysvalloista löytyvissä liikkeissä.

  Lähimaksumahdollisuuksia odottaville Google vihjaa, että katse kannattaa suunnata pian julkaistavan Android Payn suuntaan. Vaikuttaakin siltä, että vanha Google Wallet tullaan muuntamaan Android Pay -käyttöön, mikä selittää tarpeen uudelle Walletille. Android Pay on Apple Payn kaltainen maksujärjestelmä, jossa suoritus tapahtuu mobiililaitteen NFC-yhteyttä hyödyntämällä.

  Android Payn julkaisun odotetaan tapahtuvan viimeistään lokakuussa. Samalla aikajänteellä päivänvalon näkevät todennäköisesti seuraavat Nexus-puhelimet: LG:n valmistama uusi Nexus 5 ja Huawein valmistama uusi Nexus 6.

  [​IMG]
  Android Pay

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju