Mobiili.fi Google listasi vuoden parhaat pelit – mukana suomalaista väriä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Sovelluskaupoilla on usein tapana nostaa vuoden lopussa esiin merkittäviä tapauksia niin pelien kuin sovellusten puolella. Nyt Google on kerännyt Play-kauppansa sivuille Parhaat Pelit 2015 -listauksen. Mukana on ulkomaisten suosikkipelien ohella myös kotimaisia tapauksia.

  Google Playn valikoima vuoden parhaimpien Android-pelien joukko sisältää kaiken kaikkiaan 55 peliä. Kaikki valitut pelit on arvosteltu vähintään neljän tähden arvoisiksi ja useimmat ovat sisäisten ostojen mahdollisuuksilla maustettuja ilmaislatauksia.

  Parhaat Pelit 2015 -listalta löytyy monia tunnettuja ja suosittuja pelejä, joiden läsnäolo ei varsinaisesti ole yllätys. Näitä ovat esimerkiksi strateginen korttipeli Hearthstone, Candy Crush Soda Saga ja odotetun Fallout 4:n rinnalla julkaistu Fallout Shelter. Suomen puolesta listalla liputtavat Angry Birds 2 ja Clash of Clans.

  Mukana on kuitenkin myös uudempia tapauksia. Esimerkiksi episodipohjainen Minecraft: Story Mode ja indiehitiksi vauhdilla kehittyvä, seesteinen Prune mahtuivat listalle. Mikäli siis kaipaat suosituksia lähtökohtaisesti laadukkaista mobiilipeleistä, kannattaa Googlen Parhaat Pelit 2015 -listaus katsastaa läpi.

  [​IMG]
  Muutamia poimintoja Googlen Parhaat Pelit 2015 -listalta

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju