Google Kuvat -palvelun toiminta muuttuu pian

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
7389
Reaktiopisteet
17

Google Kuvat.


Google Kuvat -palvelun toiminta muuttuu heinäkuussa merkittävällä tavalla, Android Police kertoo. Jatkossa valokuvia ei enää synkronoida Google Driven kanssa.

Google Kuvat ja Google Drive eivät enää heinäkuun muutoksen jälkeen synkronoi automaattisesti valokuvia ja videoita keskenään. Tähän asti esimerkiksi kuvan muokkaaminen Google Driven kansiossa on saman tien näkynyt myös Kuvat-sovelluksessa, mutta jatkossa näin ei tapahdu.

Googlen mukaan muutos tehdään palvelun yksinkertaistaminen mielessä. Perinteisesti esimerkiksi valokuvan poistaminen Kuvat-sovelluksessa on johtanut kuvan poistumiseen myös Drive-kansiosta, mikäli automaattinen synkronointi on ollut käytössä. Tämä on aiheuttanut sekaannuksia, kun käyttäjät ovat poistaneet Kuvat-sovelluksella tiedostoja, joiden on luultu olevan turvassa Driven kansiossa.

Valokuvien ja videoiden synkronointi onnistuu kuitenkin jatkossakin, mutta se vaatii Googlen Varmuuskopiointi ja synkronointi -työkalun käyttämistä. Google Kuvat puolestaan saa heinäkuun jälkeen painikkeen, jolla kuvia voi tuoda sovellukseen Drive-kansiosta, mutta näillä näkymin sama ei onnistu toisin päin.

Google Kuvat -sovelluksen toiminta muuttuu heinäkuussa, mutta tarkempi ajankohta on vielä hämärän peitossa. Muutoksen käytännön vaikutuksista tiedotettaneen niin ikään tarkemmin kesän aikana.

Näytä uutinen Mobiili.fi:ssä
 
Top Bottom