Mobiili.fi Google Kuvat -kansioissa voi nyt harrastaa kommentointia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Kuvien jaetut kansiot tukevat nyt kommentteja.


  Google Photos – eli kotimaisemmin Google Kuvat – on saanut uusia sosiaalisia ominaisuuksia. Kommentointi on tuotu osaksi jaettuja albumeja ja älykkäät ehdotukset pyrkivät helpottamaan kuvien järjestelyä.

  Maaliskuussa Google lisäsi kuvapalveluunsa tuen uusien iPhone-mallien liikkuville Live Photos -kuville. Tuoreimmassa päivityksessä yhtiö on sen sijaan keskittynyt sosiaalisiin uudistuksiin.

  Uusimman Google Kuvat -päivityksen myötä jaettuihin kansioihin kuuluvat ihmiset voivat kommentoida kansion sisältöä. Kommentteja voi lisätä sekä yksittäisiin kuviin että kansioon yleisesti.

  Kommenttien lisäksi Google pyrkii helpottamaan kuvien lisäämistä jaettuihin kansioihin. Kun käyttäjä liittyy johonkin kansioon, tarjoaa Kuvat-sovellus nyt ehdotuksia siitä, mitkä käyttäjän kuvista voisivat kuulua kyseiseen kansioon. Ominaisuuden osuessa oikeaan käyttäjä voisi siis lisätä kuvia jaettuihin kansioihin yhdellä painalluksella ilman erillistä kuvametsästystä.

  Nämä uudistukset tuodaan Google Kuvat -palveluun iOS-laitteilla, Android-laitteilla ja verkossa. Mobiilisovellusten kohdalla kommentit ja ehdotukset ovat saatavilla, kun käytössä on 1.20-versio Android-sovelluksesta tai 1.10-versio iOS-sovelluksesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju