Mobiili.fi Google kieltää Chrome OS:n katoamisen: ”Luvassa kymmeniä Chromebookeja”

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Viime päivinä verkkomedioissa on puhuttu paljon Chrome OS:n ja Androidin yhdistymisestä. Google ei kuitenkaan myönnä väitteen olevan totta, vaan kertoo Chrome OS:n jatkavan kehittymistä ja saapuvan uusiin laitteisiin myös ensi vuonna.

  Useiden lähteiden mukaan Googlen suunnitelmissa olisi sulauttaa yhtiön edullisissa kannettavissa käytetty Chrome OS -käyttöjärjestelmä osaksi Androidia. Tuloksena olisi yksi yhtenäinen Android-pohjainen käyttöjärjestelmä, joka sopisi myös PC-käyttöön.

  Chrome OS:stä ja Androidista vastaava Hiroshi Lockheimer toteaa kuitenkin uusimmassa blogikirjoituksessaan suoraan, että väite ei pidä paikkaansa. Lockheimerin mukaan Googlella ollaan varsin tyytyväisiä Chromebookien menestykseen, erityisesti toimisto- ja koulukäytössä.

  Lockheimer kertoo Chrome OS:n voivan hyvin ja saavan pian useita uudistuksia, kuten parannellun mediasoittimen ja Material Design -tyylisen ulkoasun. Lisäksi markkinoille lupaillaan ”kymmeniä uusia Chromebookeja” vuonna 2016. Samalla Lockheimer kuitenkin myöntää, että Googlella etsitään kovasti tapoja tuoda Androidin ja Chrome OS:n parhaat puolet yhteen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju