1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Google kertoo todella suuria uutisia 4. lokakuuta? Luvassa käyttöjärjestelmien yhdistyminen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 25/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]Googlen odotetaan jo julkistavan 4. lokakuuta tilaisuudessaan laajan laitekatraan – ensimmäiset ”Googlen tekemät puhelimet” Pixel ja Pixel XL, Google Wifin, 4K- ja HDR-tuellisen Chromecastin sekä kertovan tarkempia tietoja aiemmin vilautetusta Google Home -laitteesta.

  Mutta tulevan tilaisuuden suuret uutiset eivät näillä näkymin ole jäämässä vain tähän. Android Policen tietojen mukaan Google tulisi esittelemään 4. lokakuuta myös projekti Andromedan lopputuloksen, sen Android- ja Chrome OS -käyttöjärjestelmien yhdistymisen.

  Googlen on jo pitkään huhuttu olevan sulattamassa järjestelmänsä yhteen. Uudistuneen yhden järjestelmän odotetaan edelleen tulevan saataville joskus ensi vuonna 2017, mutta esittely tapahtuisi jo nyt – vielä vuoden 2016 puolella, kuten Wall Street Journal jo vuosi sitten raportoi.

  Tähän viittaa mahdollisesti myös Googlella Androidista, Chrome OS:stä ja Google Playsta vastaavana johjajana toimivan Hiroshi Lockheimerin tuore twiitti. Androidin juuri taakse jääneeseen 8-vuotissyntymäpäivään viitaten Lockheimer lupaa tilaisuuden 4. lokakuuta olevan niin tärkeä, että siitä puhuttaisiin jopa vielä seuraavan kahdeksan vuoden päästä.

  Toki Lockheimerin twiitti voisi rakentua ajatukselle myös ensimmäisten varsinaisten Google-puhelinten tärkeydestä, mutta yhdistettynä raporttiin projekti Andromedasta, antaa se luvan odottaa myös suuria uutisia liittyen itse Androidiin.


  We announced the 1st version of Android 8 years ago today. I have a feeling 8 years from now we'll be talking about Oct 4, 2016.

  — Hiroshi Lockheimer (@lockheimer) September 24, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju