Mobiili.fi Google kertoo mihin asti Nexus-laitteet saavat Android-päivityksiä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Nexus 5X ja Nexus 6P.


  Googlen ja vaihtuvien laitevalmistajien yhteistyönä tekemien Nexus-puhelimien selkeimpänä myyntivalttina on niiden puhdas Android-käyttöjärjestelmä, joka on peräisin suoraan sitä kehittävältä Googlelta. Tarjolla on aina uusin versio Androidista ja päivityksiä tulee selvästi paremmin kuin valtaosalle Android-laitteista.

  Google on hiljattain lisännyt tukisivuilleen listan, jossa kerrotaan olemassa olevien Nexus-laitteiden tuen takarajasta. Listassa kerrotaan kuukaudet ja vuodet, joihin asti tiettyjen laitteiden Android-päivitykset vähintään jatkuvat.

  [​IMG]

  Viimeisimpien Nexus-puhelimien, 5X:n ja 6P:n tuki jatkuu syyskuulle 2017, vanhemmille Nexus 6 -puhelimelle ja Nexus 9 -tabletille tuki jatkuu tämän vuoden lokakuulle.

  Yleisesti Nexus-laitteille julkaistaan käyttöjärjestelmäpäivityksiä vähintään kahden vuoden ajan siitä, kun laite on saapunut Google Storeen myyntiin. Turvallisuuspäivityksiä julkaistaan vähintään kolme vuotta julkaisun jälkeen tai 18 kuukautta sen jälkeen, kun laitteen myynti on lopetettu Googlen omassa kaupassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju