Google kehittää kolmea uutta puhelinta – kaikissa sisällä huippupiiri

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

Googlen Pixel ja Pixel XL.


Googlen on tiedetty kehittävän kolmea uutta älypuhelinta täksi vuodeksi. Nyt puhelimista on paljastunut yksi uusi tiedonmurunen.

Kaikki kolme uutta Google-puhelinta tulevat perustumaan Qualcommin tämän hetken tehokkaimmalle Snapdragon 835 -järjestelmåpiirille. Tämä käy ilmi Androidin lähdekoodista jo löytyvistä viitteistä, jotka bongasi WinFuture.de-sivusto.

Aiemmin nykyisten Google-puhelinten Pixelin ja Pixel XL:n suorien seuraajien koodinimiksi ovat paljastuneet walleye ja muskie, jättihauki ja valkosilmäkuha. Kolmannen Google-puhelimen koodinimi on suomalaisittain mielenkiintoinen, taimen.

Järjestelmäpiirivalinnan myötä kaikki kolme kehityksessä olevaa Google-puhelinta näyttäisivät kuuluvan huippuluokkaan. Mielenkiintoista onkin, miten kolmas lisämalli erottuu nykyisten mallien seuraajista. Ainoa huhu toistaiseksi on, että taimen-puhelin olisi kooltaan joukon suurin ja suurempi kuin nykyinen 5,5 tuuman näytöllä varustettu Pixel XL.

Vielä tulevista Google-puhelimista ei ole muita yksityiskohtaisia tietoja.

Googlen on myös huhuttu tekevän lähes 900 miljardin dollarin jättisijoituksen LG Display -näyttöpaneelivalmistajaan varmistaakseen näyttöjen saatavuuden tuleviin puhelimiinsa. Vielä tämän vuoden uusien Google-puhelinten alihankkijavalmistajana pitäisi jatkaa edelleen HTC.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom