Mobiili.fi Google julkaisi uuden kamerasovelluksen, toinen kuvapalvelu aiotaan viimein kuopata

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Googlen Sprayscape.


  Google on julkaissut uuden kokeellisen Sprayscape-kamerasovelluksen. Samalla Googlen aiemmin ostama Panoramio-kuvapalvelu on menossa viimein kiinni nyt 4. marraskuuta sen jälkeen, kun palvelulle vielä annettiin ensin armonaikaa.

  Uusi Sprayscape mahdollistaa poikkeavien 360 asteen VR-virtuaalitodellisuuskuvien ottamisen.

  Lopputulokset ovat varsin taiteellisia: muista 360 asteen kuvauksen mahdollistavista sovelluksista poiketen Sprayscape ei edes pyri selkeään ja siistiin lopputulokseen, vaan yhdistää kuvat mielikuvituksellisemmin. Alta löytyvä video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa sovelluksen toimivuudesta. Kuvat ovat jaettavissa ja katsottavissa useilla laitteilla – myös Googlen Cardboard-virtuaalitodellisuussilmikolla.

  Sprayscape on ladattavissa Google Playsta.


  4. marraskuuta Google aikoo sulkea Panoramio-palvelun uusilta latauksilta. Panoramio on mahdollistanut kuvien jakamisen karttasijainteihin kytkettynä. Google osti palvelun jo vuonna 2007.

  Google kertoi aikovansa sulkea palvelun ensi kerran jo 2014, mutta käyttäjien valitusten myötä palvelu sai lisää elinaikaa. Google on lisännyt Maps-karttasovellukseensa mahdollisuuden ladata kuvia eri paikoista.

  Panoramio-kuvat pysyvät katseltavissa vielä vuoden ajan uusien latausten sulkemisen jälkeen. Google kehottaa käyttäjiä linkittämään Panoramio-käyttäjätilinsä Google-tiliin, jolloin kuvat siirtyvät automaattisesti talteen Google Kuvat -albumiin. Toinen vaihtoehto on ladata kuvat Panoramio-palvelusta talteen manuaalisesti.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju