Google jakoi Hangoutsin kahtia: uudet palvelut ovat Meet ja Chat

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103

Hangouts Meet.


Googlella on erilaisia viestintäsovelluksia enemmän kuin monet jaksavat muistaa, mutta nyt tilanne kehittyy jälleen: luvattu Hangoutsin siirtyminen yrityskäytön palveluksi etenee palvelun jakautumisella kahtia – uudet palvelut ja sovellukset ovat Hangouts Meet ja Hangouts Chat.

Hangouts Meet on videoneuvottelupalvelu, kun taas Hangouts Chat on nimensä mukaisesti viesteihin perustuva keskustelupalvelu – ja koska kyseessä on yrityspalvelu, on sekin tarkoitettu ennen kaikkea ryhmäviestintään.

Kuluttajien eli yksittäisten ihmisten jokapäiväiseen viestintään Google toi jo viime vuonna uudet Allo- ja Duo-palvelut, joista ensin mainittu on viesti- ja jälkimmäinen videopuhelusovellus. Kummastakaan ei vaikuta tulleen suurta menestystä.

Google pyrkii uusilla Hangouts-sovelluksillaan haastamaan muun muassa Slackin, HipChatin sekä Microsoftin Teamsin, joka myös on avautumassa vapaasti yrityskäyttöön ensi viikolla. Erilaisista keskustelu- ja yhteistyöpalveluista on tullut kuuma alue yrityksille tarjottavissa palveluissa.

Googlen uusista palveluista Hangouts Meet tukee jopa 30 henkilön välistä videoneuvotteluja ja mahdollistaa liittymisen mukaan vain jopa pelkällä keskustelulinkillä ilman tarvetta kirjautua tai rekisteröityä palveluun.

Luonnollisesti Googlen uudet Hangouts-palvelut integroituvat tiiviisti yhteen myös Googlen muiden palvelujen kanssa, joita se nykyään myy yrityksille G Suite -pakettina.Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom